Inköp och inspiration

Inköp och inspiration

Våra resor leder alltid fantastiska möten och insyn i processen och hantverket. Det är viktigt för Abdel att handplocka produkterna på plats, där han kan se och känna på dem, och säkerställa dess autenticitet.

Och det är ju det bästa med vårt jobb, resorna ner till Marocko, där vi får chansen att träffa lokalbefolkningen och människorna bakom produkterna. 

Med Marrakech (Abdels hemstad) som utgångspunkt sicksackar vi oss upp och ner för Atlasbergens krokiga vägar när vi tar oss från by till by i jakt på den där perfekta mattan eller sittpuffen.

Självklart tog vi även en tur till Tamegroute och kikade på den vackra keramiken som våra tallrikar, skålar och ljusstakar är gjorda av, och kaklet som ligger till grund för våra mosaikbord.

Ni har väl inte missat våra nya produkter! Kika på vår hemsida under kollektionerna, men håll också koll på vår Instagram där vi uppdaterar er med senaste nytt. 

För att göra plats till de nya produkterna, bjuder vi på fantastiska priser på utvalda delar av vårt nuvarande sortiment, missa inte det!

 

 

 

Tillbaka till blogg